Werkwijze Linda‘s Kraamzorg

 

Wat ik belangrijk vind voor jou kraamtijd is dat je leert te vertrouwen op jezelf. Dat je je gevoel mag volgen. De kraamweek is een zoektocht naar dat gevoel. Ik leg een aantal methodes uit hoe het allemaal veilig kan, maar jullie kiezen wat bij jullie past. Er is geen goed en fout, maar wat past bij jullie. Uiteraard hou ik in de gaten of alle controles goed gaan bij moeder en baby, als er ergens twijfel is overleg ik dit met jullie en zo nodig (en in overleg met jullie) met de verloskundige. Ik vind jullie rust belangrijk, dus dit is ook de basis van de kraamweek. Daarnaast gaan jullie je baby leren kennen en andersom, hier krijgen jullie alle ruimte voor en alle informatie. 

 

Mijn werkwijze ligt dicht bij natuurlijke kraamzorg, warmtebelang en het inzetten van natuurlijk materiaal / producten. Altijd vanuit de baby gezien, wat geeft hij aan, wat heeft de baby nodig om zijn ontspanning te vinden. 

De kraamweek gaat ook over ontzorgen, als jij je geen zorgen hoeft te maken of de was bij is, kun jij je beter ontspannen en je baby leren kennen. Daarnaast is het waarborgen van hygiene ook erg belangrijk, dus dagelijks zullen licht huishoudelijke werkzaamheden gebeuren. 

Nazorg is uniek in de kraamzorg, maar bij Linda’s Kraamzorg is dit vanzelfsprekend. Een twijfel bij het gewicht van je baby? Ik laat de weegschaal gewoon een week extra staan. Heb je nog een vraag hoe iets ook alweer was, stuur gerust nog een berichtje! Altijd leuk en goed om te horen hoe het na de kraamweek is gegaan. Voel je niet verplicht, wat goed gaat is ook helemaal prima! 

Werkwijze Linda‘s Kraamzorg
Dit maakt Linda's Kraamzorg uniek

Mijn werkwijze

Voor de bevalling

Voor de bevalling

Tijdens de bevalling

Tijdens de bevalling

Na de bevalling

Na de bevalling

Nazorg

Er is veel vraag in nazorg, van klein tot grote vraag. Ik denk hierin graag mee

Meld je nu aan voor kraamzorg

Aanmelden? Of stel een vraag

Neem contact op

Voor vragen, bel met 06-83701763

Tevreden ouders

Wat ouders zeggen