Nazorg

Je baby groeit redelijk, maar hoe gaat jullie baby dit de aankomende dagen zonder dat de kraamzorg er is? En de baby is nog zo klein om direct al naar het inloopspreekuur van het consultatiebureau te gaan? Ik laat regelmatig een weegschaal achter, of kom even met weegschaal langs, zodat je hierin vertrouwen kan krijgen. Zo heb je een bevestiging op je gevoel en kan je snel bijsturen mocht dit nodig zijn! 

 

Met nazorg bedoel ik ook, nog even een appje kunnen sturen wanneer je toch nog twijfelt, of even bellen. Uiteraard kun je ook altijd nog terecht bij jouw verloskundige of bij het consultatiebureau, maar sommige vragen zijn zo logisch om aan de kraamzorg te stellen. Die was er toch de eerste week helemaal bij. 

 

Ook nazorg op het gebied van de puzzelbaby's, baby'tjes waarbij het zo puzzelen is wat zij nodig hebben. Uiteraard op medisch gebied heb je alles al geregeld bij de huisarts of kinderarts, maar het kan thuis wel slopend zijn. Als je al weken slecht slaapt, je zorgen maakt. Je weet niet meer waar je de energie vandaan moet halen om ook voor jezelf te kunnen zorgen. Je lontje is erg kort en wordt er niet beter op. Ook in deze situatie kan ik iets voor jullie betekenen! Ook dit past bij zorg op maat. 

Nazorg
Dit maakt Linda's Kraamzorg uniek

Mijn werkwijze

Voor de bevalling

Voor de bevalling

Tijdens de bevalling

Tijdens de bevalling

Na de bevalling

Na de bevalling

Nazorg

Er is veel vraag in nazorg, van klein tot grote vraag. Ik denk hierin graag mee

Meld je nu aan voor kraamzorg

Aanmelden? Of stel een vraag

Neem contact op

Voor vragen, bel met 06-83701763

Tevreden ouders

Wat ouders zeggen