Over Linda‘s kraamzorg

Ik ben Linda Verweij, 44 jaar en moeder van 3 kids. Ik woon in de Krimpenerwaard, als werkgebied hou ik ongeveer aan: Schoonhoven, Bergambacht, Lopik, Oudewater, Montfoort, Nieuwegein, IJsselstein. Naast kraamzorg vind ik het heerlijk om te wandelen, winkelen (kan tegelijk toch ;) met vriendinnen afspreken, lezen, stukje fietsen en als ik genoeg tijd heb bak ik ook heel graag taarten of andere lekkernijen! 

Ik ben een rustig persoon, gezinnen zeggen weleens ze is er maar ze is er ook niet. Hiermee respecteer ik jullie privacy maar zorg ik wel dat er gebeurd wat er moet gebeuren. Een groot compliment wat ik heb gekregen is je bent net Marry Poppins, de rust die je brengt en wat er allemaal uit je werktas komt. 

Ik hou moeder en baby goed in de gaten, meer met zien en voelen dan de cijfers die op papier staan. Ik respecteer elk besluit die jullie nemen, of het nu gaat over de voeding, opvoeding, levenswijze, ieder is uniek. Je kan mij vergelijken met een kameleon, past zich aan aan zijn omgeving. 

 

Als je het fijn vindt om eerst kennis te maken kunnen we voordat jullie de beslissing maken een gesprek inplannen, geheel vrijblijvend. 

Over Linda‘s kraamzorg

Meld je nu aan voor kraamzorg

Aanmelden? Of stel een vraag

Neem contact op

Voor vragen, bel met 06-83701763

Tevreden ouders

Wat ouders zeggen